مرکز مقالات امام موسی کاظم (ع)

دانلود مقاله اثر ضدميکروبي فرايند فشار بالا HP روي شير با word


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله اثر ضدميکروبي فرايند فشار بالا HP روي شير با word دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله اثر ضدميکروبي فرايند فشار بالا HP روي شير با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي دانلود مقاله اثر ضدميکروبي فرايند فشار بالا HP روي شير با word،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله اثر ضدميکروبي فرايند فشار بالا HP روي شير با word :

سال انتشار: 1390

محل انتشار: اولین سمینار ملی امنیت غذایی

تعداد صفحات: 6

چکیده:

گرچه مطالعات اولیه روی کاربرد فشار بالا در تکنولوژی غذایی در اواخر قرن 19 1899 انجام شد تمایل به فرایند کردن غذا با کمک HP تنها پس از 1970 گسترش یافت در 1990 نخستین غذای فراوری شده با HP یک مربای میوه بود که به خرده فروشهای ژاپنی عرضه شد فرایند کردن غذاها با استفاده از HP مزایای بی نظیری را نسبت به تیمارهای حرارتی مرسوم ارائه می کند چون تاثیرات انتی میکروبی تغییر حسی و تغییر کیفیت تغذیه ای را از خود نشان میدهد نگهداری بالای طعم، رنگ و ارزش تغذیه ای یکنواخت کردن و فرایند کردن سریع محصولات تحت فشار نیاز به افزودنیهای شیمیایی را کاهش داد و پتانسیل طراحی محصولات جدید را مطابق با تولید بافتها، طعم ها و ویژگیهای کاربردی جدید ایجاد کرد پاتوژنیکهای شیر شامل E.Coli استافیلوکوکوس اورئوس، لیستریامونوسیتوژنز و سالمونلا می باشد چون شیر اغلب در دماهای پایین نگهداری می شود الودگی سایکروتروفها بویژه سودوموناس ها از اهمیت ویژه ای برخوردار است فرایندهای حرارتی اغلب باعث تغییرات نامطلوب در ویژگیهای حسی شیر می شود در نتیجه سهم تکنیکهای غیرحرارتی برای از بین ردن پاتوژنیکهای شیر افزایش می یابد.


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

[ بازدید : 20 ]

[ پنجشنبه 18 آذر 1395 ] 6:45 ] [ علی ]

[ ]

سئو سایت ساخت وبلاگ افزودنی های بتن
خشکشویی آنلاین بستن تبلیغات [x]