مرکز مقالات امام موسی کاظم (ع)

دانلود مقاله کاربرد باکتريوسين ها به عنوان نگهدارنده هاي زيستي مواد غذايي با word


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله کاربرد باکتريوسين ها به عنوان نگهدارنده هاي زيستي مواد غذايي با word دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله کاربرد باکتريوسين ها به عنوان نگهدارنده هاي زيستي مواد غذايي با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي دانلود مقاله کاربرد باکتريوسين ها به عنوان نگهدارنده هاي زيستي مواد غذايي با word،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله کاربرد باکتريوسين ها به عنوان نگهدارنده هاي زيستي مواد غذايي با word :

سال انتشار: 1393
محل انتشار: نخستین کنفرانس ملی توسعه کیفیت راهبردی فراگیر در سلامت غذا
تعداد صفحات: 6
چکیده:
باکتریوسین ها پپتیدهای غیرسمی ریبوزومی سنتز شونده هستندکه توسط گروههای مختلف باکتری ها بخصوص باکتری های اسید لاکتیکی (LAB) تولید میشوند. باکتریوسین ها خاصیت کشندگی ویا مهار رشد سوشهای نزدیک به گونه مولد خود بویژه باکتری های گرم مثبت شامل عوامل مولد فساد و بیماریزا و برخی از باکتریهای گرم منفی را دارند. امروزه می توان با افزودن باکتریوسین ها به پلیمر پوشش های خوراکی وغیرخوراکی موادغذایی و با مکانیزم رهاسازی کنترل شده و تدریجی آنها از پوشش و انتشارآنها درسطح ماده غذایی، موجب نگهداری زیستی موادغذایی شده و این روش را جایگزین استفاده از نگهدارنده های شیمیایی کهسرطان زایی و سمیت برخی از آنها به اثبات رسیده و همچنین جایگزین کاربرد تیمارهای شدید حرارتی که باعث کاهش ارزش تغذیه ای ماده غذایی میشود،کرد. در این مقاله به تاثیر نگهداری زیستی برخی از باکتریوسین ها ازجمله نایسین،لاکتاسین 705 و 3147، انتروسین و پدیوسین در موادغذایی مختلف پرداخته می شود. باکتریوسین ها به عنوان نگهدارنده های زیستی میتوانند به طور خاص درجهت مهارانتخابی باکتری های پرخطر در موادغذایی مانند لیستریا مونوسایتوژنز، استافیلوکوکوس اورئوس، باسیلوس ترموسفاکتا استفاده شوند.درنهایت غذاهایی که بدین صورت حفظ ونگهداری میشوند از نظرحسی وتغذیه ای غنی تر هستند.


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

[ بازدید : 14 ]

[ پنجشنبه 18 آذر 1395 ] 6:37 ] [ علی ]

[ ]

سئو سایت ساخت وبلاگ افزودنی های بتن
خشکشویی آنلاین بستن تبلیغات [x]