مرکز مقالات امام موسی کاظم (ع)

دانلود مقاله غني سازي اب گوجه فرنگي با بيفيدوباکتريوم لاکتيس و لاکتوباسيلوس اسيدوفيلوس با word


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله غني سازي اب گوجه فرنگي با بيفيدوباکتريوم لاکتيس و لاکتوباسيلوس اسيدوفيلوس با word دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله غني سازي اب گوجه فرنگي با بيفيدوباکتريوم لاکتيس و لاکتوباسيلوس اسيدوفيلوس با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي دانلود مقاله غني سازي اب گوجه فرنگي با بيفيدوباکتريوم لاکتيس و لاکتوباسيلوس اسيدوفيلوس با word،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله غني سازي اب گوجه فرنگي با بيفيدوباکتريوم لاکتيس و لاکتوباسيلوس اسيدوفيلوس با word :

سال انتشار: 1390

محل انتشار: همایش ملی صنایع غذایی

تعداد صفحات: 6

چکیده:

تحقیقات نشان می دهد که اضافه کردن پروبیوتیک ها به غذا ، چندین اثر مفید فراهم می کند که باعث تقویت سیستم ایمنی بدن و افزایش مقاومت آن در برابر بیماری ها میشود .در قرن حاضر معنی پروبیوتیک ها گسترده شده و تحتعنوان میکروارگانیسم های زنده باکتریهای لاکتیک اسید( لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدو باکتریوم لاکتیس ) استفاده می شود. میوه ها و سبزیجات غنی از مواد معدنی ، ویتامین ها ، فیبرهای رژیمی و انتی اکسیدان ها می باشند که گوجه فرنگی یکی از پرمصرف ترین سبزیجات در سراسر دنیا بوده که دارای خاصیت قلیایی در بدن می باشد و می تواند سوبسترای مناسبی برای پروبیوتیک ها ، به دلیل کوتاه بودن زمان حمل و نقل در دستگاه گوارش و به عنوان منبع سودمند و مغذی مورد توجه قرار گیرد .بنابراین اب میوه پروبیوتیک گوجه فرنگی یکی از جدید ترین فرصت های نواوری در تجارت انواع نوشیدنی های سالم در سراسر جهان می باشد


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

[ بازدید : 27 ]

[ شنبه 6 آذر 1395 ] 6:06 ] [ علی ]

[ ]

ساخت وبلاگ
خشکشویی آنلاین بستن تبلیغات [x]