مرکز مقالات امام موسی کاظم (ع)

دانلود مقاله مروري بر تکنولوژي توليد و انواع اصلاح فرمولاسيون سس مايونز با word


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله مروري بر تکنولوژي توليد و انواع اصلاح فرمولاسيون سس مايونز با word دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله مروري بر تکنولوژي توليد و انواع اصلاح فرمولاسيون سس مايونز با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي دانلود مقاله مروري بر تکنولوژي توليد و انواع اصلاح فرمولاسيون سس مايونز با word،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله مروري بر تکنولوژي توليد و انواع اصلاح فرمولاسيون سس مايونز با word :

سال انتشار: 1390

محل انتشار: همایش ملی صنایع غذایی

تعداد صفحات: 9

چکیده:

سس ها یکی از محصولات پرمصرف خوراکی هستند که درکشورهای مختلف با ذائقه های متفاوت مورد مصرف اند سس مایونز یکی از انوع امولسیون های روغن در آب بوده که درآن ذرات روغن به عنوان فاز پراکنده درمیان ذرات فاز پیوسته که معمولا سرکه می باشد پراکنده هستند و ترکیبات تخم مرغ به عنوان امولسیفایر پایدار کننده این امولسیون می باشند مواد تشکیل دهنده سس مایونز شامل روغن سرکه تخم مرغ و همچنین بعضی مواد اختیاری بوده که جهت بهبود خواص بافتی و طعمی به آن افزوده می شوند درسالهای اخیر حساسیت مصرف کنندگان محصولات پرچرب نسبت به رعایت مسائل مربوط به سلامتی آنها را برآن داشته استکه از محصولات غذایی رژیمی استفاده کنند بنابراین اصلاح فرمولاسیون این امولسیون پرچرب به عنوان یکمحصول پرمصرف غذایی با تکیه برجنبه های مربوط به سلامتی یک نیاز اساسی درصنعت غذا به شمار می رود.


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

[ بازدید : 29 ]

[ شنبه 6 آذر 1395 ] 6:05 ] [ علی ]

[ ]

سئو سایت ساخت وبلاگ
خشکشویی آنلاین بستن تبلیغات [x]