مرکز مقالات امام موسی کاظم (ع)

دانلود مقاله راهکارهاي کاهش آب مصرفي در کارخانه قند شازند با word


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله راهکارهاي کاهش آب مصرفي در کارخانه قند شازند با word دارای 13 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله راهکارهاي کاهش آب مصرفي در کارخانه قند شازند با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي دانلود مقاله راهکارهاي کاهش آب مصرفي در کارخانه قند شازند با word،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله راهکارهاي کاهش آب مصرفي در کارخانه قند شازند با word :

سال انتشار: 1385

محل انتشار: نخستین همایش منطقه ای آب

تعداد صفحات: 13

چکیده:

بالا بودن مصرف آب مصرفی و بار آلودگی پساب تولیدی در صنایع قند و اهمیتی که وزارت صنایع، سازمان حفاظت محیط زیست و نهادهای دیگر برای کاهش مصرف آب و بار آلودگی پساب خروجی قائل است، اهمیت مورد ممیزی و کاهش مصرف آب را در صنایع قند نشان می دهد. طی سال های اخیر در کارخانجات قند ایران اقداماتی در جهت کاهش مصرف آب صورت گرفته است. در کارخانه قند شازند، با بررسی مصرف آب و ارائه راهکارهای مناسبی می توان مصرف آب تازه در دوران بهره برداری چغندر به ازای 680 تن چغندر متوسط مصرفی را از 2298 متر مکعب در روز به 1200 متر مکعب درروز به میزان 47/8 درصد کاهش داد. این کاهش علاوه بر کنترل آب تازه مصرفی موجب کاهش پساب خروجی کارخانه در عملیات تصفیه فاضلاب می گردد


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

[ بازدید : 21 ]

[ چهارشنبه 17 آذر 1395 ] 2:52 ] [ علی ]

[ ]

سئو سایت ساخت وبلاگ
خشکشویی آنلاین بستن تبلیغات [x]