مرکز مقالات امام موسی کاظم (ع)

دانلود مقاله کاربرد نانوکامپوزيت ها و نانو بيو کامپوزيت ها در بسته بنذي مواد غذايي با word


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله کاربرد نانوکامپوزيت ها و نانو بيو کامپوزيت ها در بسته بنذي مواد غذايي با word دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله کاربرد نانوکامپوزيت ها و نانو بيو کامپوزيت ها در بسته بنذي مواد غذايي با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي دانلود مقاله کاربرد نانوکامپوزيت ها و نانو بيو کامپوزيت ها در بسته بنذي مواد غذايي با word،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله کاربرد نانوکامپوزيت ها و نانو بيو کامپوزيت ها در بسته بنذي مواد غذايي با word :

سال انتشار: 1393
محل انتشار: دومین همایش ملی بهینه سازی زنجیره تولید، توزیع و مصرف در صنایع غذایی
تعداد صفحات: 7
چکیده:
در بحث مواد ناانو، نانوکامپوزیت ها دارای جایگاه ویژه ای می باشند. نانوکامپوزیت ها مواد جامد چندفازی هستند که یکی از فازهای آنها حداقل در یک بعد، ابعادی کمتر از 100 نانومتر دارد. در میان نانوکامپوزیت ها بیشترین توجه به نانوکامپوزیت های زمینه پلیمری معطوف شده است. دلیل اصلی برای توسعه نانوکامپوزیت زمینه پلیمری خواص بی نظیر مکانیکی، شیمیایی و فیزیکی آن می باشد. همچنین به دلیل موفقیت چشمگیر نانوکامپوزیت ها در حوزه پلیمرهای سنتزی، تحقیقات جدیدی از نانوکامپوزیت ها بر پایه ی پلیمرهای زیست تخریب پذیر آغاز شده است. نانوبیوکامپوزیت ها از یک ماتریکس بیوپلیمری تقویت شده با پرکننده های معدنی و یا آلی در ابعاد نانوتشکیل شده است. به دلیل نسبت بالای سطح به حجم در نانو ذرات، نانوبیوپلیمرها و نانوپلیمرها دارای خصوصیات مکانیکی بالا، وزن کم، پایداری حرارتی بالا، رسانایی الکتریکی بالا و مقاومت شیمیایی بالا هستند. بعلاوه بیشتر نانو ذرات فلزی استفاده شده خاصیت ضد میکروبی بسیار قوی دارند. با توجه به محدودیت های روش های سنتی نگهداری مواد غذایی، این نوع پلیمرها، جایگزین مناسبی در سیستم های بسته بندی و برای حفاظت غذا می باشند. زیرا که استفاده از نانوکامپوزیت های پلیمری با خواص مکانیکی و گرمایی ایده آل و خواص ضد میکروبی بالا سبب بهبود کیفیت و افزایش عمر ماندگاری غذا و در نتیجه اطمینان از امنیت غذا می گردد.


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

[ بازدید : 24 ]

[ چهارشنبه 17 آذر 1395 ] 2:50 ] [ علی ]

[ ]

سئو سایت ساخت وبلاگ افزودنی های بتن
خشکشویی آنلاین بستن تبلیغات [x]