مرکز مقالات امام موسی کاظم (ع)

دانلود مقاله بررسي اثر سطوح مختلف بنتونيت سديم بر قابليت هضم ايلئومي مواد مغذي در جوجه هاي گوشتي با


برای دریافت اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله بررسي اثر سطوح مختلف بنتونيت سديم بر قابليت هضم ايلئومي مواد مغذي در جوجه هاي گوشتي با word دارای 3 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله بررسي اثر سطوح مختلف بنتونيت سديم بر قابليت هضم ايلئومي مواد مغذي در جوجه هاي گوشتي با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي دانلود مقاله بررسي اثر سطوح مختلف بنتونيت سديم بر قابليت هضم ايلئومي مواد مغذي در جوجه هاي گوشتي با word،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله بررسي اثر سطوح مختلف بنتونيت سديم بر قابليت هضم ايلئومي مواد مغذي در جوجه هاي گوشتي با word :

سال انتشار: 1389

محل انتشار: پنجمین همایش ملی ایده های نو در کشاورزی

تعداد صفحات: 3

چکیده:

این آزمایش به منظور بررسی تاثیر استفاده از بنتونیت سدیم بر قابلتیت هضم ایلئومی مواد مغذی در جوجه های گوشتی انجام شد. برای مطالعه، 288 قطعه جوجه گوشتی از نژاد راس در 6 تیمار آزمایشی با 4 تکرار هر تکرار شامل 12 جوجه در طرح کاملا تصادفی تخصیص داده شدند. تیمارها شامل: 0،0/75 ، 1/5 ، 2/25 ، 3 و 75 / 3 درصد بنتونیت سدیم بودند. بنتونیت سدیم به صورت سرک استفاده شدند. در سن 35 روزگی جوجه ها کشتار شدند ومحتویات ایلئومی آنها جم عآوری شدند و سپس در آزمایشگاه مورد آنالیز قرار گرفتند فاکتورهای مورد انداز هگیری شامل ماده خشک، ماده الی، چربی خامو پروتئین خام بودند. تیمار حاوی 5/ 1 درصد بنتونیت سدیم بهترین قابلیت هضم را نسبت به تیمارهای دیگر داشت


برای دریافت اینجا کلیک کنید

[ بازدید : 14 ]

[ دوشنبه 18 بهمن 1395 ] 4:08 ] [ علی ]

[ ]

سئو سایت ساخت وبلاگ افزودنی های بتن
خشکشویی آنلاین بستن تبلیغات [x]